Bezzeg a mi időnkben...

NAGYIgazságok

NAGYIgazságok

Bemutatkozó

2019. február 19. - nagyigazsagok

Üdvözlünk a NAGYIgazságok oldalán!

Nem tudod, hogy a mama miért a reggeli csúcsidőben megy a piacra? Panaszkodsz, hogy miért van kint télen a fiatalok bokája a sportcipőből? Szeretnél a mirelit pizzán túl is alkotni a  konyhában? Szívesebben kezelnéd gördülékenyen az okos eszközöket?

Ha csak hasonló kérdés is felmerült benned valaha, akkor ez a Te oldalad!

Bezzeg a mi időnkben…. hányszor halljuk ezt akár közvetlen hozzátartozóinktól, akár idegenektől a mindennapokban. Sokszor negatív hangvételű a megjegyzés, de mi gondoltunk egyet, hogy mi lenne, ha megértenénk, sőt tanulnánk a nagyiéktól és fordítva- mi is segítenénk nekik a mai világ kihívásaival szemben.

Bár az életstílusok jelentősen megváltoztak az elmúlt évtizedekben, már viszonylag ritka a többgenerációs együttélés és a rohanó világ sem teszi mindig lehetővé a személyes kontaktot, mi összeszedünk értékes információkat és tudnivalókat, amiket felhasználhatunk és továbbörökíthetünk a mi unokáink számára is :)

Nem leszünk ezért cserébe hálátlanok, hiszen rengeteg olyan információ és eszköz van, ami az idősebb generációk életét is megkönnyítheti. Hasznos hétköznapi tippeken túl a közösen eltöltött idő minőségi javítása is célunk.

Hétről-hétre izgalmas témákkal érkezünk, amikre mindig is kerested a választ. Amennyiben felmerül benned bármilyen kérdés vagy szeretnéd, hogy írjunk valamilyen témáról, keress bátran az alábbi elérhetőségeken. 

Írd meg véleményed heti rendszerességgel megjelenő posztjainkhoz!

Kövess facebookon minket-  https://bit.ly/2Ejes1x 

Mentsd le vicces Pinterest bejegyzéseinket- https://bit.ly/2EhTuQu

...és nem utolsó sorban mutasd meg a nagyinak az oldalunkat!

Üdv,

 

A NAGYIgazságok csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyigazsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7714636008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása